6-8:lle tarvitset:
1 l appelsiinitäysmehua 3/4 dl perunajauhoja 3/4 dl sokeria 1-2 appelsiinia
turkinpippurikerma: Flora vispiä turkinpippurirouhetta
Kaada mehu kattilaan. sekoita joukkoon sokeri ja perunajauhot. Kuumenna kiisseliä sekoitellen, kunnes se pulpahtaa pari kertaa. Kaada kulhoon jäähtymään ja ripottele päälle sokeria kuortumisen ehkäisemiseksi. Kuori appelsiinit, irrota lohkot ja leikkaa ne paloiksi. Lisää appelsiinilohkot kiisselinn. Jaa annosmaljoihin. Vatkaa kerma ja sekoita runsaasti turkinpippurirouhetta sekaan. Tarjoa kiisseli jäähtyneenä turkinpippurikermavaahtonokareen kera. |
Wau!!! Pakko testata joskus!
VastaaPoistaKannattaa!!! Helppoa ja nopeaakin!
PoistaHarmi, kun ehti kauppa mennä kiinni.... Ei oo kaikkia aineksia kaapissa. Muuten ois voinut vaikka kesäsunnuntai-illan kruunata tämä :).
VastaaPoistaHihi. Mukava, jos innosti kokeilemaan.
PoistaOlen tätä kiisseliä tehnytkin, mutta tuo turkinpippurikerma on uutta :)
VastaaPoistaSama täällä! En ole ennen turkkarikerman kanssa tätä ihanaa kiisseliä ahminutkaan.
PoistaTein ja aion tehdä uudelleenkin! Aivan mahtavan makuinen yhdistelmä turkinpippuri-appelsiini :).
VastaaPoistaNiin on! Ja mukava, kun löysit tämän huippuyhdistelmän tätä kautta!
Poista