sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Karpalo-toffeekakku


Edellisestä postauksesta on kulunut kamalan kauan. Mikä sai minut sitten nyt tekemään päivityksen? Siihen on kaksi syytä. Ensiksikin, entinen kuorokaverini Leena kirjoitti instagramiin, että oli tehnyt blogini ohjeella jotakin! Se tuntui oikein mukavalta, ja tuli myös tunne, että juuri noita leenoja varten minun kannattaisi aina silloin tällöin laittaa tänne jotakin. Toinen syy on se, että kun tein joulujuhlaan kolme tällaista karpalo-toffeekakkua, ja ne maistuivat melkoisen "gurmeelta", halusin laittaa ohjeen tänne muistiin. Näiden kakkujen teossa meni monta päivää, sillä toffeemoussen piti tekeytyä yö jääkaapissa, ja kerrosten välillä oli hyytymisaikaa, ja lopuksi ennen koristelua kakkua piti myös pitää yön yli kylmässä. Minusta kakku oli juuri siksi helppo tehdä. Ei tarvinnut kuin aina joka päivä tehdä yksi vaihe töiden jälkeen ja kas, mikä lopputulos! Kuvat ovat kyllä tosi huonoja pilvisen sään ja salamavalon toimimattomuuden vuoksi, mutta saahan kuvista ainakin käsityksen kakuista.


 

Tämä ihana ohje on Leivotaan-lehden Syysherkut-lehdestä. 

2 kommenttia:

  1. En meinannut uskoa silmiäni, kun huomasin uuden päivityksesi! Tosi hauskaa, että olet taas innostunut jatkamaan blogiasi. Minäkin käyn katselemassa vanhoja reseptejäsi tuon tuosta.
    Uusia herkkuja vissiin tiedossa :D t. Ella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, Ella! Yritän ehtiä... Niin paljon jäänyt laittamatta. Mukavaa joulunaikaa! <3

      Pia

      Poista