perjantai 21. helmikuuta 2014

Tacoja salaatin muodossa

Tacot maistuvat hyviltä näinkin.

Laitoin tähän salaattiin seuraavia aineksia:

400 g naudan jauhelihaa
1/2 pss fajita-mausteseosta
1/2 dl vettä
1/2 kerää jäävuorisalaattia
1 rs miniluumutomaatteja
1 keltainen paprika
1/2 kurkku
1/2 punasipuli
1 dl Punaleimaemmental-juustoraastetta
1 pss Pirkan maissilastuja
tuoretta korianteria
kastikkeeseen:
1 tlk (200 g) turkkilaista jogurttia
1 dl vahvaa tacokastiketta

Jauheliha ruskistetaan ja maustetaan fajitalla. Lisätään vesi ja haudutetaan viitisen minuuttia. Salaatti revitään isolle tarjoiluvadille. Salaatin päälle laitetaan puolitetut tomaatit, kuutioidut paprikat, kuutioitu kurkku, ohuet punasipulisiivut ja juustoraaste. Maissilastuista murskataan noin 1/4 pss salaattiainesten päälle. Korianterin lehtiä ripotellaan pinnalle. (Ihanaa, kun täältä sai nyt korianteriakin!!) Lopuksi lisätään jauheliha. kastikkeen ainekset sekoitetaan. Tarjotaan voimakas kastike erikseen ja samalla tarjotaan myös loput maissilastut salaatin ja kastikkeen kanssa syötäväksi.




1 kommentti:

  1. Niin hyvää, saman tyylistä tehnyt, jauhelihan tilalla käyttänyt vaan kanaa/broileria. :)

    VastaaPoista