Pohja: 1 pkt (200 g) Choko Domino -keksejä vajaa 1/2 dl voisulaa
Täyte: 1 prk (3,3 dl kuohukermaa) 200 g maustamatonta tuorejuustoa 2 pss (à 300 g) pakastettuja mangokuutioita (Ostin Pirkka-merkkisiä, hyviä!) 1 prk sitruunalla maustettua rahkaa 3 rkl sitruunamehua 2 dl tomusokeria
Koristeluun: noin 1 dl vispikermaa (Laitoin enenmmän kuin yhden desin, se oli liikaa, siksi lautasellakin noita kermakiehkuroita, jotta sain kerman kulutettua. En tykkää noista lautasella olevista, mutta tehkää te kermavaahtoa minua vähemmän, niin tulee kaunis.)
Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Murskaa keksit ja sekoita ne yhteen voisulan kanssa. Painele keksiseos vuoan pohjalle ja laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi. Vaahdota kerma. Notkista tuorejuusto. Sulata mangokuutiot ja soseuta sauvasekoittimella. Laita kaikki täytteen ainekset samaan kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle. Peitä hyvin ja pakasta yön yli. Ota kakku noin 45 minuuttia ennen tarjoamista sulamaan ja koristele kermavaahdolla. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti