perjantai 14. maaliskuuta 2014

Keväinen avokado-mangosalaatti



Kevätaurinko paistaa. Tuntuu, että pitää saada vitamiineja ja hyviä rasvoja talven näivettämälle olemukselle. Tässä salatissa niitä on!

2 avokadoa
1 mango
1/2 sitruunan mehu
1 ruukku rucolaa
noin 50 g saksanpähkinöitä
Parmesaani-juustoa

Mango ja avokadot kuoritaan, poistetaan kivet ja hedelmäliha paloitellaan. päälle lorautetaan sitruunanmehua. Hedelmien päälle ripotellaan rucola, saksanpähkinät ja Parmesaanilastuja.

Maistuu taivaalliselta kauraleivän kanssa. Seuraavalla kerralla teen saksanpähkinöistä Omenaminttu-blogin ohjeella hunajaisia. Hunajaiset saksanpähkinät ovat suurta herkkuani ja sopivat tähän salaattiin erinomaisesti.

2 kommenttia:

  1. Näyttää niin hyvältä! Ulkoinenkin olemus aivan nappi. Ihana kevääseen, ihan vaikka pääsisäispöytään. Kiitos inspiraatiosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsiäiseen sopii hyvin! Tämä on aika hedelmäinen, mutta tähän on helppo lisätä esim. fetaa, broileria, lohta...

      Poista