maanantai 21. huhtikuuta 2014

Broilerinpalakastike



Tässä ohje "kunnolla" maustettuun broilerinpalakastikkeeseen. Maistuu erinomaisesti jasmiiniriisin kanssa, koska riisi on niin miedon makuista.

broilerinfileetä (4 kpl) leikattuna isohkoiksi palasiksi
pari palaa säilykepersikkaa
1 tl suolaa
1 rkl öljyä
2 tl currya
1 tl paprikajauhetta
2 dl appelsiinituoremehua
noin 60 g mangososetta
muutama roseepippuri
1/2 dl kevytkermaa
2 tl maissitärkkelysjauhoja
kanelia

Ripottele paloitelluille broilerinpalasille suolaa. Kuumenna öljy ja lisää siihen curry ja paprika. Ruskista broilerinpalat mausteseoksessa. Lisää persikat paloina broilerien joukkoon ja kaada sekaan appelsiinimehu. Hauduta noin 20 minuuttia. Lisää mangosose ja jurskatut roseepippurit. Sekoita kevytkerma ja maissitärkkelysjauho suurukseksi ja lisää se kastikkeeseen ohuena nauhana. Hauduta vielä 5-10 minuuttia. Ripottele päälle hieman kanelia.

3 kommenttia:

  1. Ostin tähän ainekset ja laitoin miehen tekemään kun itsellä oli menoa. Tuli kehuja sekä mieheltä että lapsilta, oli kuulemma todella herkullista!! Kiitos ohjeesta taas 💐! -hp

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee! Anna tästä miehellesi bravuuri; tehköön aina hän tämän! ;)

      Poista
  2. kiitos tästä ohjeesta! en ole koskaan ennen saanut oikeesti hyviä maustamattomista fileistä mut tällä ohjeella tuli! vaikka mulla ei ollu rosepippureita ja mangososeen tilalle laitoin päärynäsosetta. mukava blogi sulla, aion käydä vastakin:)

    VastaaPoista