lauantai 21. kesäkuuta 2014

Isoäidin salaatti


Tämä salaatti kuuluu juhannusperinteisiimme. Yksinkertaisuudessaan se on järisyttävän maukasta uusien perunoiden, voi-sipulikastikkeen ja savukalan kanssa.

Tarvitset:

lehtisalaattia
tuorekurkkua
keitettyjä kananmunia
herneenversoja
kermaviiliä kastikkeeksi
mausteeksi kermaviiliin ripaus suolaa, pikkuloraus sitruunamehua, pikkuisen sinappia ja ketsuppia


4 kommenttia:

  1. Voi nam, tätä parempaa yhdistelmää ei savukalan kanssa ole! Olin ihan jo unohtanut tämän salaatin! Hyvä muistutus kesäherkusta:-). t 2

    VastaaPoista
  2. Niin ja piti sanomani, et kauniisti esillä!
    T. 2 taas

    VastaaPoista
  3. Monesti ne yksinkertaisimmat asiat ovatkin parhaita! Ja maut. Minä tein juhannuksena perunasalaattia, johon tule keitettyjä uusia perunoita, reilusti kevätsipulia ja vielä reilummin fetaa maustetussa öljyssä. Ei muuta, mutta maistui aivan taivaalliselle kalan kanssa!

    VastaaPoista
  4. Kakkonen ja Eve: Näin on! Ei tarvita monta raaka-ainetta, kun maut sopivat yhteen!

    VastaaPoista