perjantai 20. kesäkuuta 2014

Suklaapullia

Näihin herkullisiin pulliin tarvitset 3 desin hyvän pullataikinan. Sinulla varmaan on oma, hyväksi havaittu pullataikinaohje? Tai niin kuin minulla, teet sen "tuntumalla". Kun olet siinä vaiheessa, että pullataikina menisi kohta kohoamaan, lisäät noin 100 g tummaa suklaata rouhittuna karkeaksi. Sitten taikina kohoamaan. Sen jälkeen leivot noin 16 tankoa, noin 25 sentin pituisia. Taitat tangot keskeltä kahtia ja kieputtelet kierteelle. Laitat kierrepullat leivinpaperin päälle pellille ja annat kohota. Voitelet munalla.Paistat uunin keskitasolla 225 asteessa noin 10 minuuttia. Annat pullien jäähtyä liinan alla...
Kun pullat ovat jäähtyneet, sulatat tummaa suklaata ja valutat pullien päälle. Tomuttelet lopuksi vielä tomusokeria päälle.

Idea on Leivotaan-lehdestä. Minusta kiva idea. Pullat ovat herkullisen näköisiäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti