lauantai 12. heinäkuuta 2014

Jauhelihaquesadillat

Hyvää helteellä syötävää! Helteellä näitä oli kyllä hieman kuuma paistaa. Nämä sopisivatkin ulkona muurikkapannulla paistettavaksi, kunhan ensin väsää täytteen valmiiksi. Tässä ohjeessa on mukavasti mausteita!
8:lle:

400 g jauhelihaa
1 tlk (315 g) salsadippiä (vahvaa tai keskivahvaa)
8 tortillaa
1 tlk (300 g) juustodippiä
juustoraastetta (noin 150 g)
Paahda jauheliha ruskeaksi. Lisää salsadippi ja hauduta noin viisi minuuttia. Kuumenna noin 1/2 rkl rasvaa (käytin Mainio-rasvaseosta, juoksevaa) pinnoitetulla pannulla.Nosta tortilla pannulle ja levitä puolelle tortillasta juustodippiä, noin 3 rkl jauhelihaa ja juustoraastetta. Käännä toinen puoli tortillasta täytteiden päälle. Kuumenna hetken, niin että juustoraaste sulaa. Leikkaa tortilla pitsaleikkurilla sektoreiksi, quesadilloiksi.

4 kommenttia:

  1. Oi mä rakastan quesadilloja <3 ! Ihan samantyylisellä ohjeella teen usein. Mun blogissa on aivan ihana kanaquesadillan ohje, mutta se on vähän enemmän aikaa vaativa kuin tämä jauheliha. :) ja muurikalla olis kyllä kiva värkätä näitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuravana päivänäki nämä maistuivat lämmitttynä tosi hyville!

      Poista
  2. Quesadillat on ihania.:) Hyvä idea muurikalla paistaminen. Taidankin seuraavat paistaa ulkona.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin. Oli se sen verran kuumaa hommaa näin helteellä. :)

      Poista