perjantai 8. heinäkuuta 2016

Lakritsi-sitruunahyydykekakku

Tällaista lakunrakastajan kakkua meillä oli myös rippijuhlissa. Ohjeen otin Pullahiiren blogipostauksesta 12.5.. Pullahiiren blogissa jotkin lukijat valittelivat, ettei lakukastike pysy päällä, vaan valuu rumasti. Siihen Pullahiiri vastasi, että ainakin hänellä Lidlin lakukastikkella tehty täyte pysyy. Minä siis kävin Oulussa asti hakemassa Lidlistä lakukastiketta. :) Vaan valuipa se minullakin! Koska tein kaksi laku-sitruunahyydykekakkua, keitin tähän toiseen kermasta ja Pandan Liquorice fudgesta (à 28 g) kinuskin. Tuli erittäin hyvä! Maultaan tämä oli parempi, mutta myös ulkonäöltään kuin alkuperäisessä ohjeessa. Ikävä kyllä en millään muista, paljonko laitoin näitä fudgeja kahteen desilitraan kermaa, oisko ollut 4-5. Olen pahoillani. Tosin kenenkään mielestä (eikä sitten lopulta minustakaan) valunut päällys ei ollut ruman näköistä, mutta tämä minun keittämäni kinuski oli kyllä paljon parempaa kuin alkuperäisessä ohjeessa. 




4 kommenttia:

  1. Minä teen tuon vastaavan lakritsikinuskinnaina hopeatoffeesta ja kermasta keittäen. Maistuukohan se oikealle, vai meneekö vinoon :)? Tätä kakkua testataan kyllä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti hyvä Hopeatoffeella! Pysynee pehmeänä?

      Poista
  2. No varmasti tuo sun keittämä kinuski parempaa, hopeatoffeesta olen tehnyt muutamia kertoja ja on kyllä namia! :P

    VastaaPoista