perjantai 30. syyskuuta 2016

Kinkkutäytteiset kesäkurpitsat

4 puolikasta:

2 kesäkurpitsaa
noin 120 g kinkkusuikaleita
1 tomaatti
noin 60 g fetajuustoa
1 rkl persiljaa hienonnettuna
ripaus mustapippuria
1/2 tl yrttisuolaa
1 dl juustoraastetta

Halkaise kesäkurpitsat pitkittäin. Koverra sisusta pois niin, että kurpitsoihin syntyy kunnon vaot, joihin täyte sopii. Nosta kesäkurpitsat voideltuun uunivuokaan.

Sekoita kinkkusuikaleiden joukkoon paloiteltu tomaatti, hienonnettu fetajuusto ja hienonnettua kurpitsojen sisusta. Mausta persiljalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla. Lisää myös vähän juustoraastetta.

Lusikoi täyte kurpitsojen syvennyksiin. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti