sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Daniela-pannacottapiirakka

Pohja:
320 g Pirkka Daniela -keksejä
70 g voita

Täyte:
2 dl kuohukermaa
100 g taloussuklaata
0,5 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
2 liivatelehteä
100 g turkkilaista jogurttia

Jätä muutama keksi koristeluun. Rouhi loput keksit hienoksi ja sekoita yhteen sulatetun voin kanssa. Painele keksi-voiseos irtopohjaisen piirasvuoan pohjalle ja reunoille tiiviisti käyttäen lusikkaa apuna. Laita pohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Laita liivatelehdet likoamaan. Kuumenna kerma ja lisää siihen paloitellut suklaat ja sokerit. Sekoita tasaiseksi. Lisää liotetut liivatteet hyvin sekoittaen kuumaan täytteeseen. Anna jäähtyä hetken. Lisää jogurtti. Kaada täyte pohjan päälle ja asettele puolitetut keksit koristeeksi. Anna hyytyä kylmässä yön yli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti