Sitrussalaatin tein näin:
2 verigreippiä 2 appelsiinia 1 limesitruuna 3 rkl hunajaa
Kuorin appelsiinit ja greipit kalvottomiksi. Inhoan sitä hidasta kalvottomaksi kuorimista ja puolessä välissä hermostuin ja laitoin osan sitruksista kalvoineen, ei haitannut yhtään! Kauniimpia tosin ovat kalvottomina kuin kalvollisina. Leikkasin sitrusviipaleet melko reiluiksi paloiksi. Pesin limen, raastoin siitä kuoren ja pusersin mehun. Appelsiineista ja greipeistä irtoaa mehua kuorimisen aikana, säästin sen mehun ja sekoitin limemehuun. Maustoin mehuseoksen sitten limenkuoriraasteella ja hunajalla. Sekoitin hedelmäpalat ja liemen keskenään ja vein jääkaappiin tarjoiluun asti. |
Tein. Oli kyllä tosi maukkaita, ei ollenkaan mietoja. Pehmeitä, makeita ja suussasulavia! Riippuneeko sitten banaaneista? Itse käytin sellaisia todella kypsiä, kuoret lähes ruskeita. Lisukkeeksi ihan perinteisesti mansikoita ja kermavaahtoa, nams! Aion tehdä uudelleenkin :). Kiitos taas vinkistä!
VastaaPoistaNämä on herkullisia! Itse laitan joukkoon ripauksen kanelia ja pannulle kaadetun taikinan päälle kookoshiutaleita. Nams!
VastaaPoistaHei, edelliset anonyymit! Kyllä parhaita tulee juuri niistä mustimmista banaaneista! Luinkin jostakin, että joku oli laittanut kanelia banaanilettuihin ja ajattelin, että sopii varmaan niin viimesen päälle näihin! Mullakin rupes tekemään uudestaan mieli näitä. Nyt mansikoiden kanssa tosiaan olis varmaan huippuherkkua!
VastaaPoistaNyt kun noita kommentteja luin niin alkoipa sit itselläki tehdä mieli kokeilla! :D ehkä kunhan banaanit pöydällä alkaa tummua vähän, testataan meilläkin.
VastaaPoistaEve: Taisin vähätellä niitten maukkautta tuossa postauksessa.
Poista