8:lle:
400 g jauhelihaa 1 tlk (315 g) salsadippiä (vahvaa tai keskivahvaa) 8 tortillaa 1 tlk (300 g) juustodippiä juustoraastetta (noin 150 g) Paahda jauheliha ruskeaksi. Lisää salsadippi ja hauduta noin viisi minuuttia. Kuumenna noin 1/2 rkl rasvaa (käytin Mainio-rasvaseosta, juoksevaa) pinnoitetulla pannulla.Nosta tortilla pannulle ja levitä puolelle tortillasta juustodippiä, noin 3 rkl jauhelihaa ja juustoraastetta. Käännä toinen puoli tortillasta täytteiden päälle. Kuumenna hetken, niin että juustoraaste sulaa. Leikkaa tortilla pitsaleikkurilla sektoreiksi, quesadilloiksi. |
Oi mä rakastan quesadilloja <3 ! Ihan samantyylisellä ohjeella teen usein. Mun blogissa on aivan ihana kanaquesadillan ohje, mutta se on vähän enemmän aikaa vaativa kuin tämä jauheliha. :) ja muurikalla olis kyllä kiva värkätä näitä!
VastaaPoistaSeuravana päivänäki nämä maistuivat lämmitttynä tosi hyville!
PoistaQuesadillat on ihania.:) Hyvä idea muurikalla paistaminen. Taidankin seuraavat paistaa ulkona.:)
VastaaPoistaNiin minäkin. Oli se sen verran kuumaa hommaa näin helteellä. :)
Poista