Oikeesti, en kestä, miten hyviä näistä tuli! Kaikki lähti siitä, että jääkaapissa pyöri luumuhillopurkki, joka oli avattu jouluna torttujentekoaikaan. Mietin, että mihin luumuhillon voisi käyttää. Sitten löysin Kodin kuvalehdestä leikatun ohjeen, jossa suklaapiirakan väliin oli laitettu täyte luumuhillosta, kermavaahdosta ja mascarponesta. A vot, siinä se oli! Vaikka pohjataikinassa onkin kanelia ja täytteessä luumuhilloa, ei näistä tullut silti jouluisia, vaan aivan ihania! |
Kylläpäs näyttää hyvältä!
VastaaPoistaKiitos, Sari! Näistä tuli kyllä tosi meheviä ja maukkaita!
PoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaöö..eikös ton vois tehä suoraan tuplana ja jakaa vaan kahteen pellilliseen? t. Uuno 😯 mutta jokatapauksessa, tätä pitää tehä joku päivä! ehkäpä jo huomenna, näyttää niin herkulliselta 😋
VastaaPoistaTotta kait voi, varsinkin, jos saa ne samaan aikaan uuniin. 😊😊
PoistaVitsit että ovatkin herkullisen näköisiä! Niin meheviä! :D
VastaaPoistaKiitos, Taru! Nämä tosiaan ovat meheviä, mutta silti sopivan mehukkaita, ei höttösiä.
PoistaIhanan mehevän näköisiä. Jospa pääsiäiseksi kokeilen, tai lapset kokeilee...
VastaaPoistaPääsiäisenä on ihanasti aikaa herkutella, Kotiäiti. ;)
Poista