Hienonna keksit, sulata voi ja sekoita keskenään. Taputtele pellille leivinpaperin päälle levyksi (n. 30 x 35 cm) ja tasoita paistinlastalla tasaiseksi. Laita kylmään tiivistymään.
Sekoita kattilassa vispikerma ja sokerit. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes kinuski on on valmista. Ota kattila liedeltä ja lisää paloiteltu suklaa. Kaada kinuski keksipohjan päälle ja levitä tasaiseksi veitsellä. Anna jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja nosta sitten kylmään. Paloittele ja koristele. |
Näyttää niin herkulliselta!
VastaaPoistaKuin karkkeja, Sari. :)
PoistaHerkullisia varmasti!
VastaaPoistaVoiko näitä pakastaa?
Voi pakastaa. Me syötiin vain yhdet ja pantiin loput pakasteeseen. Sulavat aivan hetkessä!
Poista