sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Suklaalusikka suussa




Arvatkaapa, keneltä loppui kuukauden karkkilakko eilen? ;) No, täytyy sanoa, ettei kyllä tehnyt ollenkaan tiukkaa. Näyttää kuitenkin siltä, että suklaata tekee mieli laittaa jälkiruokiinkin. Kohtuullisuudessa pysyy, kun annoskoko ei ole liian suuri. Tässä ihana suklainen jälkiruoka. Lusikasta voi imeskellä tai rouskuttaa suklaata sellaisenaan, tai sitten suklaan voi vaikka kastaa kahviin tai kaakaokuppiin.

Tumma tai valkoinen suklaa sulatetaan. Se valutetaan lusikoiden pesiin. Ripotellaan päälle strösseleitä ja/ tai nonparelleja/ ja tai koristerakeita. Annetaan jähmettyä.

6 kommenttia:

  1. No jopas on hauskan näköisiä jälkkäreitä! Suklaasta minulle riittää usein juuri tuon kokoinen annos - kiva idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä. sopiva annoskoko. Tai ainakin, kun otti sekä valkoisen että tumman. ;)

      Poista
  2. Kivaa, että aloitit uudestaan kirjoittelemaan blogia. Oon kokeillu sun reseptejä, ja osa ruokaresepteistä on siirtyny täysin meijän arkiruuaksi. Kiitos, että jaat niitä taas :)
    Terkuin yks vakkarilukija jo edellisestä blogista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa mukava kuulla! Yritän ehtiä laittaa ohjeita tähänkin, kun niille näyttää kysyntää olevan. ;)

      Poista
  3. No mutta hei! Mä tunnistin sinut :) kiva kun aloitit uudestaan.

    VastaaPoista
  4. No mutta tämäpä yllätys! Tervetuloa vaan lueskelemaan.

    VastaaPoista