maanantai 17. maaliskuuta 2014

Hunajaiset porkkanatikut ja keväthanget



Tässä helppo ja herkullinen porkkanalisäkkeen ohje, nam!
noin 1 kg porkkanoita
noin 1 rkl voita
2 tl hunajaa
2 tl vaahterasiirappia
1 dl vettä
Leikkaa kuoritut porkkanat pituussuunnassa tangoiksi. Kuumenna voi oaistinpannussa ja kuullota siinä porkkanat. Lisää pannulle hunaja ja siirappi. Sekoita joukkoon vesi. Hauduta noin 15 minuuttia.
 
Itse tehdystä hyppäristä saattoi hyppiä tuntikausia.
Tehtiin pitkä lumikenkäretki läheiselle vaaralle. Ah, mikä sää! Ja kantohanki! 


Mukavaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan kirkkaita kevättalven kuvia :)

    Ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuommoisella ilmalla ei muuta voi kuvista tullakaan. ;))

      Poista