sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Helppo jäätelötorttuNäin Vaaleanpunainen hirsitalo  -blogissa upean jäätelökakun. Tein vähän samalla tavalla tämän jäätelötortun. Murskasin Domino-keksejä runsaasti ja sulatin pikkuisen voita sekaan. Painelin keksit irtopohjavuoan pohjalle. Kelmutin ensiksi vuoan, mutta en tiedä loppujen lopuksi, olisiko tarvinnut. Sitten laitoin pehmennyttä vaniljajäätelöä litran keksien päälle. Vaniljajäätelön päälle murskasin Daim-suklaata ihan runsaalla kädellä. ;) Sitten Daim-kerroksen päälle levitin minttujäätelöä litran. Laitoin pakastimeen ja koristelin ennen tarjoilua Fazerin sinisellä suklaalla ja Daim-murusilla. Voi kertakaikkiaan!
Seuraavalla kerralla teen halkaisijaltaan tätä pienempään irtopohjavuokaan ja laitan jätskiä yhden kerroksen lisää, jolloin tulee kunnon korkea jätskikakku. Mielikuvitukseni poukkoilee jo, millä kaikilla eri yhdistelmillä ja koristuksilla tätä voikaan tuunata! Ja lapset rakastavat, niin kuin me aikuisetkin! ;)4 kommenttia:

 1. Nam, herkkua varmasti, minttujäätelöstä tykkään tosi paljon ja jos vielä suklaata lisänä siinä niin.... :P

  VastaaPoista
 2. Parasta näissä on se, että jokainen voi laittaa lempijäätelöitään ja -suklaitaan. Kesällä ihana koristella tuoreilla marjoilla, suklaitten kera. ;)

  VastaaPoista
 3. Ai että! Tää menee testiin :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista