tiistai 8. huhtikuuta 2014

Pääsiäisfiilistelyä
Pääsiäiseen valmistautuminen on alkanut kodissamme. Illalla väsäsin tyttöni kanssa keltaisia minipompomeja valmiiksi pääsiäiskattauksia varten. Pajunkissat pullistelevat komeasti. Aurinko paistaa ja yöpakkaset pitävät huolen hiihtokeleistä. Lapset olivat eilen koulun kanssa laskettelemassa. Monella punoittivat kasvot illalla aurinkohankien vaikutuksesta ja pisamat lisääntyivät.
Pian aloitan pääsiäisleipomisen.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa fiilistelyä!:) Teillä päin on luntakin vielä vaikka kuinka paljon. En enää edes muista koska täällä on viimeksi lunta näkynyt. Hyvin vähäiseksi lumet jäi tänä talvena täällä Satakunnassa. On siitä silti se hyvä puoli, että pihatyöt pääsi aloittamaan ihan hurjan aikaisin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täällä pääsee pihatöihin yleensä vasta toukokuun lopussa. Hyvä niin, sillä tuntuu, etten sitä aikaisemmin oikein ehtisikään. Tällä hetkellä täällä on lumimyrsky! Tuulee ja pyryttää. No, en oikein enää näin huhtikuussa toivoisi tällaista. Toisaalta, täällä on lämpötila nollissa, joten tuskinpa maassa kovin pitkään pysyy. Yöpakkasia on kyllä ollut. Kevätterveisiä!

      Poista