perjantai 1. elokuuta 2014

Savulohi-raejuustosalaatti

Ruokaisa, mutta kevyt salaatti on ihanaa kesäpäivän ruokaa. Tähän salaattiin kalan lisäksi makua tuo mukavasti pestoinen raejuusto. 

jääsalaattia tai muuta rapeaa salaattia
pala vesimelonia
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 prk raejuustoa
1 rkl vihreää pestoa
noin 300 g lämminsavustettua kirjolohta
1/2 sitruuna

Revi salaatti vadille. Paloittele vesimeloni ja halkaise kirsikkatomaatit. Sekoita raejuusto ja pesto keskenään. Poista kirjolohesta nahka ja paloittele. Asettele ainekset salaatinlehtien päälle, raejuusto vaikkapa pieniksi keoiksi salaattiainesten päälle. Koristele sitruunaviipaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti