sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Mangopannacotat


Miten näin helppo voi olla näin gourmeeta? No, katsopas aineksia. :D Vaikka nämä pannacotat ovatkin kermaisia niin kuin pannacottien kuuluukin, nämä maistuvat raikkailta mangon ja limen ansiosta. Voin suositella vaikka joulun jälkiruuaksi!


8 pientä (=sopivaa) annosta

5 dl kuohukermaa
1 dl Hyytelösokeri Multia
1 dl mangososetta
1 tl vaniljasokeria
yhden limen raastettu kuori

koristeluun:

2 dl mangososetta
mangokuutioita (käytin pakaste-)
tuoretta minttua

Sekoita kuohukerma, hyytelösokeri, 1 dl mangososetta, vaniljasokeri ja limeraaste pinnoitetussa kattilassa. Kuumenna ja keitä vain noin puoli minuuttia. Annostele ja anna hyytyä jääkaapissa parisen tuntia. Koristele ennen tarjoilua.

6 kommenttia:

  1. Joku päivä kaupassa pyörittelinkin hetken Multi-pakettia kädessä ja mietin, että tätä pitäisi testata. Tämä vaikuttaa hyvältä tavalta ottaa testiin :)

    Kiitos tästä ja niin monesta muusta ohjeesta ja tunnelmista.
    Mukavaa kun tulit takaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Johanna! Bloggaus on hyvä tapa pitää itselleenkin reseptikirjaa. Tuhansien ohjeiden joukosta ne löytyvät täältä helpoiten. Kiva, kun käyt lukemassa! 😍

      Poista
  2. Voispa vaikka joulun aikaan kokeilla :).
    Muuten, onko sulla jotain järkevää ohjetta Halvalle? Joskus tullut ostettya eikä oo tullut käytettyä. Kuulostaa niin yököttävältä koko nimikin... :(. Mutta vois tietysti jotain tehdä ennenkuin menee pilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, älä vaan heitä halvaa pois, se on aivan ihanaa! Sitä voi syödä ihan karkkinakin! 😉 Oishan mulla niitä ohjeita halvasta, mutta nyt en taida ennen joulua ehtiä niitä tänne kirjoittelemaan. Töissä alkaneet ne joulunaluskiireet. Mutta esim. kun tekee suklaakakkupohjan, täyttää ne välit suklaakermalla ja vaikka viikunoilla tai persikoilla, niin sitten päälle jättää myös vähän kermavaahtoa ja murentaa päälle runsaasti halvaa, niin naminami!

      Poista
  3. Muistan lukeneeni sinun edellisestä blogista hyvät ohjeet lanttu- ja porkkanalaatikolle. Kerkeisitkö ne tänne laittamaan? :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä porkkanalaatikon ohje minulla on, yritän ehtiä sen tänne kopioimaan piakkoin. Lanttulaatikkoa en juuri tee, ostamme sen kaupasta. :)

    VastaaPoista