Nämä viinerit on helppo tehdä, mutta vievät aikaa pitkän kohotuksen johdosta. Ja ah, ovat niin herkullisia ja rasvaisia kuin vain viinerit voivat olla. |
Tunnisteet
- arkiruoat (3)
- bebet (1)
- broileriruoat (4)
- browniet (4)
- cookiet (1)
- curdit (2)
- galette (2)
- gluteeniton (7)
- hedelmät (1)
- hyydykekakku (10)
- hyytelöt (2)
- jauheliharuuat (4)
- joulu (1)
- juhlat (10)
- juomat (1)
- juustokakut (10)
- jälkiruuat (27)
- jäädykkeet (3)
- jäätelö (7)
- jäätelökakut (3)
- kahvikakut (25)
- kalaruoat (13)
- kastikkeet (2)
- kasvikset (3)
- kattaus (5)
- keikauskakut (3)
- keitot (1)
- keksipohjakakku (10)
- kiisselit (2)
- korput (1)
- koti (4)
- käärötortut (3)
- laatikkoruuat (3)
- lapset (7)
- lasagne (1)
- leivokset (8)
- leivät (11)
- letut (2)
- loma (1)
- luonto (15)
- luumu (1)
- makeiset (5)
- makkara (3)
- marenkileivonnaiset (1)
- Minttu-kissa (8)
- minä (6)
- muffinssit (5)
- mustikka (3)
- mutakakut (4)
- omena (6)
- paistokset (1)
- pannacotta (1)
- pannukakut (1)
- pasha (1)
- pasta (1)
- patongit (2)
- perhe (1)
- piirakat (21)
- pikkuleivät (10)
- pizzat (1)
- pulla (7)
- puolukka (10)
- puurot (1)
- pähkinät (1)
- pääsiäinen (7)
- raakakakut (1)
- rocky road (1)
- ruokaisat piirakat (8)
- ruokaisat pikkusyötävät (9)
- salaatit (8)
- skonssit (1)
- spagetti (1)
- suklaa (7)
- suku (2)
- sämpylät (4)
- texmex (1)
- tiramisut (1)
- tortut (11)
- tuulihatut (4)
- täytekakut (15)
- uunijäätelö (1)
- vadelmat (1)
- viinerit (1)
- voileipäkakut (1)
- voitaikinaleivonnaiset (2)
- välipalat (5)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiitos tästä ihanasta blogista! Oon saanut täältä niin paljon vinkkejä monenlaiseen leivontaan ja ruuanlaittoonkin. Se patonkiohje jonka laitoit tässä taannoin, on niin mahtava! Olen leiponut sitä nyt monta kertaa ja lapset söisivät sitä vaikka kuinka.
VastaaPoistaTeetkö joulutorttujen taikinan itse vai käytätkö kaupan taikinaa? Jos teet itse taikinan niin olisko sulla jotain hyvää reseptiä? Oon aina tehnyt kaupan taikinasta mutta nyt tekisi mieli kokeilla omatekoista :D
Kaunis kiitos palautteestasi! Tosi, tosi mukava kuulla!
PoistaSilloin kun teen torttutaikinan itse, teen rahka-voitaikinan. Sen ohje löytyy joka leivontakirjasta, ihan perusohje. Sillä ohjeella tortuista ei tule kovin lehteviä, mutta maku kruunaa kaiken. :)
Miten käy pakastettaessa? Heikki toivoo jotain pullia tmv. jouluksi,mutta voiko näitä pakastaa?
VastaaPoistaHeljä! Onnistuu näin erittäin hyvin: Kohota niin kuin ohjeessa tuo kaksi tuntia. Laita sitten pakasteeseen. Kun laitat uunin kuumenemaan, ota samalla viinerit pois pakasteesta ja paista kuten ohjeessa! Nam!
VastaaPoistaKiitos! Teen sittenkin kierrepullia, joiden sisälle tulee tomusokeri-voiseos. Nekin hyviä. Vai ovatkohan ne solmupullia? :)
VastaaPoistaOnpa sieviä viinereitä. :) Tosi kiva kuulla, että olet päässyt jo joululoman viettoon. Rauhaisaa joulun odotusta!
VastaaPoistaKiitos, Rommirusina! Mukavaa joulua sinullekin! Minulla ollut tässä pari siivouspäivää, nyt parit juhlat tiedossa ja perjantaina tulee vieraita! Silloin ainakin leivon! 😉
PoistaValmistin kinuskijuustotorttua. Tuli löysä, pitäisikö laittaa liivatetta et saisi kiinteämmin?
VastaaPoistaHei, Raakel! Kinuskijuustokakku (jos tarkoitat blogissani olevaa ohjetta) ei vaadi liivatetta sillä se on ns. jäädytetty kakku, eli täyte on vähän niin kuin jäädykettä. Eli kun teet sitä, pakastat sen kunnolla, ja otat sen esille ennen tarjoilua, ehkä noin puoli tuntia ennen. Se pysyy kauniisti koossa kyllä tarjoilun ajan, mutta "sulaa" kyllä sitten helposti, jos on pitemmän aikaa esillä. Tämä ei siis ole perinteinen juustotorttu.
PoistaKiitos vinkistä, tämän teen seuraavalla kerralla, t ruokorannan ruustinna raakel
VastaaPoistaOnko sokerin määrä taikinassa ja täytteessä oikeasti noin pieni?
VastaaPoista- Salla
On!! Muttei puutu makua!!
PoistaOlen aika urvelo leipomustouhuissa mutta onko jauhomäärä varmasti oikein. Toisella sivustolla on samanlainen ohje missä on hiivaa ,maitoa ja rasvaa puolet vähemmän. Silti sama jauhomäärä
VastaaPoista