sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Tämän viikon elämyksiä

Keskiviikkona oli National coffee day. Järjestimme oppilaitoksessamme torstaina National coffee evening  -tapahtuman. Kokoonnuimme illan hämärtyessä oppilaitoksemme rantaan. Puissa oli kymmeniä lyhtyjä, nuotio viriteltiin lämmittämään. Kiintistönhoitaja opiskelijoiden kanssa kokosi teltan, jossa tarjoiltiin erilaisia kahveja sekä Brownie-leivoksia kermavaahdon kera. Rantaan oli ajettu romanttinen lautta, jossa oli verhot ja valoja. Sinne arvottiin neljälle opiskelijalle kahvipaikka. Keittiötoimikunnan tytöt tarjoilivat kahvin heille.

Koko kahvi-ilta oli yllätys koko oppilaitoksemme väelle. Tällaisia tunnelmallisia hetkiä tarvitaan!
Lauantaina pidimme henkilökunnan virkistyspäivän Rovaniemellä. Lävimme Huimalassa seikkailuradoilla. 
Kaksi helpointa rataa riittivät minulle! En oikein nauttinut ilmassa koikkelehtimisesta, mutta olihan se uudenlainen kokemus. Varmaan nuorisolle radat olisivat huippujuttuja. Kolme rohkeaa henkilökunnastammekin kävi kaikki kahdeksan rataa läpi!

4 kommenttia:

 1. ihanat juhlat :) Tuollaisia irtiottoja henkilökunta tarvitsee,aina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suvi, täällä meidän oppilaitoksessa on hyvä mahdollisuus aina, kun vain jaksaa, järjestää kaikkea tämmöistä elämyksellistä.

   Poista
 2. Kuulostaapa mukavalta illalta! Ja rohkeastihan näytät tuolla yläilmoissa heiluvan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. @Toiveettodeksi, kyllä se tuossa helpoimmalla radalla vielä jotenkin meni. Vaikka jalat tutisikin, mentävä oli. Mutta kahvi-ilta oli ihana: tunnelmaa ja makuja!

   Poista