sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Tomaattinen tonnikalapasta

Laitan tämän ohjeen tänne itselleni ylös. Tämä on myös hyvä ohje niille, jotka haluavat vaihtelua arkiruokaan. Kaiken lisäksi tämä ruoka on todella nopea ja helppotekoinen. Todellinen arkiruokahelmi.
Ohje noin 4:lle:

2 valkosipulinkynttä
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl tomaattisosetta
500 g tomaattimurskaa
2 tl oreganoa
3/4 tl suolaa
1/2 tl sokeria
1/4 tl mustapippuria
1 prk tonnikalapaloja öljyssä

350 g pastaa

Kuori ja pilko sipuli. Kuori valkosipuli. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota siinä sipuli. Puserra valkosipulinkynnet mukaan kuullottumaan. Lisää pannulle tomaattisose ja -murska, oregano ja sokeri. Hauduta noin 15 minuuttia. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi tonnikala ja kuumenna. Tarjoile vasta keitetyn pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti