Tunnisteet
- arkiruoat (3)
- bebet (1)
- broileriruoat (4)
- browniet (4)
- cookiet (1)
- curdit (2)
- galette (2)
- gluteeniton (7)
- hedelmät (1)
- hyydykekakku (10)
- hyytelöt (2)
- jauheliharuuat (4)
- joulu (1)
- juhlat (10)
- juomat (1)
- juustokakut (10)
- jälkiruuat (27)
- jäädykkeet (3)
- jäätelö (7)
- jäätelökakut (3)
- kahvikakut (25)
- kalaruoat (13)
- kastikkeet (2)
- kasvikset (3)
- kattaus (5)
- keikauskakut (3)
- keitot (1)
- keksipohjakakku (10)
- kiisselit (2)
- korput (1)
- koti (4)
- käärötortut (3)
- laatikkoruuat (3)
- lapset (7)
- lasagne (1)
- leivokset (8)
- leivät (11)
- letut (2)
- loma (1)
- luonto (15)
- luumu (1)
- makeiset (5)
- makkara (3)
- marenkileivonnaiset (1)
- Minttu-kissa (8)
- minä (6)
- muffinssit (5)
- mustikka (3)
- mutakakut (4)
- omena (6)
- paistokset (1)
- pannacotta (1)
- pannukakut (1)
- pasha (1)
- pasta (1)
- patongit (2)
- perhe (1)
- piirakat (21)
- pikkuleivät (10)
- pizzat (1)
- pulla (7)
- puolukka (10)
- puurot (1)
- pähkinät (1)
- pääsiäinen (7)
- raakakakut (1)
- rocky road (1)
- ruokaisat piirakat (8)
- ruokaisat pikkusyötävät (9)
- salaatit (8)
- skonssit (1)
- spagetti (1)
- suklaa (7)
- suku (2)
- sämpylät (4)
- texmex (1)
- tiramisut (1)
- tortut (11)
- tuulihatut (4)
- täytekakut (15)
- uunijäätelö (1)
- vadelmat (1)
- viinerit (1)
- voileipäkakut (1)
- voitaikinaleivonnaiset (2)
- välipalat (5)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vaikuttaa herkulliselta piirakat! Jos tekee normi päärynästä niin pitääkö ensin keittää et pehmenee?
VastaaPoistaPehmentäisin kyllä joko keittämällä tai mikrossa tai laittamalla pohjalle ja uuniin samalla, kun esipaistan pohjaakin. Tai jos ei haittaa purutuntuma, niin laittaisin raakana ja ohuina siivuina.
PoistaOn kyllä tullut huomattua, kuinka ihanalta päärynä maistuukaan kun sitä käyttää leivonnassa :)
VastaaPoistaNiin. Vaikka se on miedonmakuinen, se silti maistuu kunnolla leivonnaisissa.
PoistaPiirakka uunissa! Herkullinen tuoksu ainakin! :) Keitin tuoreet päärynät päärynämehussa ensin.
VastaaPoistaKiitos Pia! Tästä tuli suosikkireseptini! Laitoin sekä suklaata, päärynää että mantelitäytettä kaikkea 1,5 kertaisesti että sain vähän muhkeamman. Tosi tosi hyvä kakku!
PoistaOi, mukava kuulla! Iteki tykkään tästä. Ohje ollut minulla ainakin parikymmentä vuotta, ja olen sorvannut sitä aina vähän entistä parempaan suuntaan. Alkaa olla juuri sellainen kuin pitääkin! :)
Poista